Fritidsprodukter - Husvagnar och husbilar

Om oss

Vi är ett familjeföretag som startade 2012 när Göte Nilsson och Fredrik Nilsson köpte Perssons vagnar i Brunflo. Vi startade med 400 m² med en liten verkstad och en liten tillbehörsbutik. 2017 expanderade vi och förvärvade en fastighet på 1800 m² med två verkstadsplatser och en ny och fin KAMAbutik med ett stort utbud av campingtillbehör.  Vi har en stor och fin visningshall där våra kunder kan oavsett väder uppleva vårt stora utbud av husvagnar och husbilar av märkena Knaus, Weinsberg, Ci, Roller Team, Tabbert och T@b.

Sen 2018 säljer vi även skotrar av märkena Tayga och Woideal. Vi har barnskotrar, ungdomsskotrar, touringmaskiner samt rejäla arbetsmaskiner.

Vi har en fin verkstad där vi utför reparationer, funktionstester, fukttester, gasoltester och försäkringsärenden av husvagnar och husbilar. Här servar och reparerar vi även skotrarna.

Vi vill att alla ska kunna ha möjligheten att uppleva den underbara friheten som camping och friluftslivet kan ge. Vårt mål är att ge alla våra kunder just det dom önskar och drömmer om. Vi lyssnar och försöker skräddarsy för varje individs behov och gör vårt yttersta för att ditt campingäventyr ska berika ditt liv. Ditt äventyr börjar här!